Флористика - що е то ?







Флористиката / от Flora – растение/ е изкуство, чрез което се съчетават красотата на растенията и уменията на цветаря, създал цветната композиция. Красотата на тези творения поражда незабравими емоции. В това изкуство цветарите влагат чувството си за стил, красота и оригиналност.

Нестандартният подход при създаването на цветните композиции създава от цветята често пъти произведения на изкуството, тъй като майсторите са в състояние да съчетаят привидно несъвместими предмети и растения. Например в композициите присъстват метални телове, нишки и допълнитени елементи, които поотделно са несъвместими, но заедно с цветята създават уникалността и изяществото на букета. Творчеството в флоралния дизайн създава особен свят със своите закони и история. Флористите преплитат традицията и иновациите, сдържаността и богатството на цветовете.

Оригиналният букет цветя е изненадата на празненствата. Не можем да си представим без цветя сватбите, годишнините или романтичните вечери.Напоследък набира популярност и съвременната украса с цветя на помещения и офиси.Дори необичайните цветни композиции украсяват стаите по-добре, отколкото скучните палми в пластмасови саксии. Днес, клиентите на първо място търсят създаденият от цветаря уникален букет. Уникалните и специални композиции са основната цел на всеки флорист, така че не се безпокойте. При поръчка на букети цветя с доставка, специалистът се съобразява с всички подробности: повода за подаряване на букета, като и вашето желание за посланието на дарените цветя.Приемливи са и нестандартните и смели идеи при съставянето на букета. Комбинацията от нежни маргаритки или богати лилии, използването на допълнителни елементи към букета - това не представлява проблем за експертите флористи.

Поръчката и доставка на цветя от нашия сайт е добра възможност да зарадвате вашите близки, познати и приятели. Качество на услугата от нашия каталог, ще задоволи всички ваши желания, свързани с избора на цветята заявяването им и доставката в точния час и място. Изборът на цветя, букети кошници с цветя и подаръци не само ще зарадва вашите близки или любима , но и ще обърне внимание на вашето чувство за вкус, красота и внимание.

С услугата "Денонощна поръчка на цветя", ще направите това още по-лесно.